Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- Szczypta soli
- 100 ml mleka
- 375 ml bulionu drobiowego lub warzywnego
- szczypta pieprzu
- 25 ml oliwy z oliwek
- 175 g ziemniaków, obranych i pokrojonych w kostkę
- 175 g pora, grubo posiekanego
- 300 g pieczarek, grubo posiekanych
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania. Umieść w nim 175 g pora. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Dodaj 300 g pieczarek. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Dodaj 25 ml oliwy z oliwek. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Dodaj 175 g ziemniaków, 375 ml bulionu drobiowego lub warzywnego, szczyptę soli i pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Duś.
- Wymieszaj.
- Dodaj 100 ml mleka. Zamknij pokrywę kielicha.
- Zmiksuj.
- Gotowe do podania! Smacznego!