Krem cytrynowy


4 porcje 15 minut 10 sekund

Do spożycia z pieczywem, naleśnikami, goframi

Pobierz przepis

Składniki

  • 100 g masła
  • posiekana skórka z 1 cytryny
  • sok z 2 cytryn
  • 2 jajka
  • 1 żółtko
  • 150 g cukru pudru

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść wszystkie składniki.
  3. Posiekaj.
  4. Duś.
  5. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®