Kotlety rybne


4 porcje 1 min

Jeśli masz mało czasu to szybka kuchnia jest zadaniem dla robota – najłatwiejsze kotlety rybne przygotujesz tak jak lubisz, z ulubionymi dodatkami. Idealnie smakują z ziemniakami z koperkiem, masłem i surówką z kiszonej kapusty…

Pobierz przepis

Składniki

  • 300g fileta lub polędwicy z dorsza (ryba grubo pokrojona)
  • 1 jajko
  • ½ czerstwej bułki namoczonej w mleku ( mocno odciśniętej przed przygotowaniem )
  • łyżka oleju lnianego
  • drobno posiekana natka pietruszki
  • sól i pieprz

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki oprócz natki pietruszki umieść w naczyniu głównym, zmiksuj pulsacyjnie
  2. ikona_czas

    1 min

    ikona_obroty

    7

  3. Smaż kotlety na oleju i podawaj z ulubionymi dodatkami

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®