Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 15-20 liści pandanu, pociętych na kawałki o długości 10 cm
- 160 g cukru pudru
- 5 jajek, temperatura pokojowa
- 180 ml mleka kokosowego, zagęszczonego, temperatura pokojowa
Przygotowanie
- Umyj i pokrój liście pandanu.
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż liście pandanu do kielicha.
- Posiekaj.
- Wyciśnij zmiażdżone liście przez gazę, aby odłóż 20 ml soku z pandanu. Oczyść i osusz kielich do gotowania.
- Włóż cukier i 5 jajek do kielicha do gotowania.
- Posiekaj.
- Zamocuj mieszadło motylkowe w kielichu do gotowania.
- Dodaj mleko kokosowe i sok z pandanu, zamknij pokrywę kielicha i wyjmij miarkę.
- Wymieszaj.
- Zdejmij mieszadło motylkowe.
- Posiekaj.
- Gotowe do podania. Smacznego!