Jajko gotowane w niskiej temperaturze


2 porcje 1 godzina 10 minut

Jajko gotowane w niskiej temperaturze

Pobierz przepis

Składniki

  • 1 jajko
  • 500 ml wody

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść 500 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Ugotuj.
  4. Wbij jajko. Zamknij pokrywę kielicha.
  5. Ugotuj.
  6. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®