Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Jajko gotowane w niskiej temperaturze
2 porcje 1 godzina 10 minut
Jajko gotowane w niskiej temperaturze
Pobierz przepis
Składniki
- 1 jajko
- 500 ml wody
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 500 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Wbij jajko. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Gotowe do podania. Smacznego!