Irlandzki gulasz wieprzowy


4 porcje 53 minuty

Tradycyjne danie pochodzące z Irlandii podawane z ziemnakami lub kaszą

Pobierz przepis

Składniki

  • 400 g wieprzowiny
  • 600 ml ciemnego piwa
  • 30 g groszku
  • 30 g cebuli, pokrojonej
  • 50 g marchewki, pokrojonej w kostkę
  • 50 g selera, pokrojonego w kostkę
  • 300 ml wywaru
  • 30 ml octu balsamicznego
  • 5 g kminku
  • 25 g mąki
  • 2 g liści laurowych
  • 4 g soli
  • 2 g pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®