Gulasz z chorizo


3 porcje 32 minuty

Gulasz w stylu hiszpańskim

Pobierz przepis

Składniki

  • 200 g chorizo, pokrojonego w plasterki
  • 100 g wędzonego boczku, pokrojonego w kostkę
  • 200 g fasoli Pinto (lub innej jasnej fasoli), z puszki
  • 200 g czerwonej fasoli, z puszki
  • 300 g pomidorów z puszki
  • 80 g cebuli, pokrojonej
  • 10 g ząbków czosnku
  • 30 g masła
  • 60 g papryczki chili, pokrojonej w plasterki
  • 250 g wywaru drobiowego
  • 6 g soli
  • 2 g wędzonej papryki
  • 25 g sosu Chipotle

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®