Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Gulasz wołowo-ziemniaczany
4 porcje 1 godzina 30 minut
Bardzo popularne danie w Chinach - gulasz wołowy z ziemniakami występuje w wielu różnych wersjach w restauracjach i gospodarstwach domowych w całym kraju.
Pobierz przepis
Składniki
- 1 brązowa cebula, obrana i posiekana
- 1 ząbek czosnku, obrany i posiekany
- 1 marchew, obrana i pokrojona
- 1 łyżka koncentratu pomidorowego
- 1 łyżka tymianku
- 1 łyżka słodkiej papryki
- 50 ml czerwonego wina
- 500 g wołowiny (karczek lub biodrówka), pokrojonej w kostkę
- 1 duży ziemniak, obrany i pokrojony w kostkę
- sól
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść wszystkie składniki do kielicha do gotowania.
- Ugotuj.
- Duś.
- Gotowe do podania! Smacznego!