Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 3 jajka
- 2 kromki pieczywa
- 15 g sera cheddar
- 15 g sera parmezan
- 15 g sera szwajcarskiego
- 25 g masła, miękkiego
- 25 ml śmietanki 30%
- 1/4 łyżeczki pieprzu
Przygotowanie
- Na blaszce do pieczenia umieść kromki pieczywa posypanych serem cheddar, parmezanem oraz serem szwajcarskim.
- Piecz w piekarniku w temperaturze 180℃ przez około 7 minut.
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 3 jajka, 25 g masła oraz 25 ml śmietanki. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- Zamocuj mieszadło motylkowe na ostrzu wielofunkcyjnym. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Jajka rozłóż na upieczonych grzankach i posyp pieprzem. Smacznego!