Grzanki serowe z jajecznicą


2 porcje 10 minut

Idealna propozycja na śniadanie

Pobierz przepis

Składniki

  • 3 jajka
  • 2 kromki pieczywa
  • 15 g sera cheddar
  • 15 g sera parmezan
  • 15 g sera szwajcarskiego
  • 25 g masła, miękkiego
  • 25 ml śmietanki 30%
  • 1/4 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

  1. Na blaszce do pieczenia umieść kromki pieczywa posypanych serem cheddar, parmezanem oraz serem szwajcarskim.
  2. Piecz w piekarniku w temperaturze 180℃ przez około 7 minut.
  3. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  4. Umieść 3 jajka, 25 g masła oraz 25 ml śmietanki. Zamknij pokrywę kielicha.
  5. Wymieszaj.
  6. Zamocuj mieszadło motylkowe na ostrzu wielofunkcyjnym. Zamknij pokrywę kielicha.
  7. Smaż saute.
  8. Jajka rozłóż na upieczonych grzankach i posyp pieprzem. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®