Fromage


4 porcje 2 min

Zdrowy, domowy serek kanapkowy.

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 ząbki czosnku
  • pół czerwonej papryki
  • 50 g masła
  • 250 g sera twarogowego półtustego
  • pół łyżeczki soli
  • 1/3 łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

  1. Do naczynia na wirujące noże wrzucić czosnek.
  2. ikona_czas

    7 s

    ikona_obroty

    6

  3. Następnie na wirujące noże wrzucić paprykę.
  4. ikona_czas

    7 s

    ikona_obroty

    4

  5. Dodać masło, ser i przyprawy.
  6. ikona_czas

    20 s

    ikona_obroty

    4

  7. Założyć motylek i wyrabiać.
  8. ikona_czas

    1 min

    ikona_obroty

    3

  9. Wariant: Dodając pół czerwonej papryki stworzysz fromage paprykowy.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®