Francuski gulasz z kurczaka


4 porcje 35 minut

Aksamitne danie kuchni francuskiej

Pobierz przepis

Składniki

  • 80 g pieczarek, pokrojonych w plastry
  • 400 g piersi z kurczaka, pokrojonej w kostkę
  • 80 g cebuli, pokrojonej
  • 10 g ząbków czosnku
  • 200 ml mleka
  • 20 g mąki
  • 500 ml wywaru drobiowego
  • 100 ml białego wina
  • 25 ml oliwy z oliwek
  • 10 g rozmarynu
  • 5 g pietruszki, posiekanej
  • 5 g soli
  • 4 g pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®