Dżemolada


4 porcje 40 minut

Idealny dodatek do pieczywa, naleśników, gofrów

Pobierz przepis

Składniki

  • 2 duże pomarańcze
  • 100 ml wody
  • 1/2 cytryny
  • 250 g cukru

Przygotowanie

  1. Pomarańcze pokrój w jak najcieńsze plasterki. Usuń pestki i pokrój na ćwiartki.
  2. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  3. Włóż wodę, cytrynę i pomarańcze do kielicha do gotowania.
  4. Wymieszaj.
  5. Dodaj cukier.
  6. Wymieszaj.
  7. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®