Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 150 g nasion sezamu
- 100 g orzechów laskowych/migdałów lub ich mieszanki
- 30g nasion kminku
- 50 g nasion kolendry
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu
- 1 łyżeczka suszonej mięty lub tymianku"
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Włóż nasiona i orzechy.
- Wymieszaj.
- Zdejmij pokrywę kielicha i pozostaw do ostygnięcia na około 10 minut, a następnie posól. Dodaj pieprz i zioła.
- Zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
- Przechowuj w szczelnym kielichu w lodówce. Smacznego!