Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 10 g mleka skondensowanego
- 120 ml mleka
- 120 g śmietanki 30%
- 35 g cukru pudru
- 4 żółtka
- 25 g czarnej czekolady, miękkiej
- 12 gotowych foremek do tart
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść w kielichu do gotowania 120 ml mleka, 120 g śmietanki, 35 g cukru pudru, 10 g mleka skondensowanego, 25 g miękkiej czekolady.
- Wymieszaj.
- Dodaj 1 żółtko.
- Wymieszaj.
- Dodaj 1 żółtko.
- Wymieszaj.
- Dodaj 1 żółtko.
- Wymieszaj.
- Dodaj 1 żółtko.
- Wymieszaj.
- Wlej masę do przygotowanych foremek do tarty, jedną po drugiej, włóż do piekarnika i piecz 25-30 minut w 180℃ (dostosuj czas pieczenia do swojego piekarnika).
- Gotowe do podania! Smacznego!