Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Czekoladki
3 porcje 30 minut
Mleczno-czekoladowy przysmak na deser
Przepis wymaga użycia foremek
Pobierz przepis
Składniki
- 100 g ciemnej czekolady
- 100 g mlecznej czekolady
Przygotowanie
- Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
- Umieść 100 g ciemnej i 100 g mlecznej czekolady. Zamknij pokrywę kielicha.
- Posiekaj.
- Wymieszaj.
- Przełóż czekoladę do miski i pozostaw do ochłodzenia do ok. 30℃.
- Przełóż całość do rękawa cukierniczego, a następnie wyciskaj do foremek o dowolnym kształcie. Zamrażaj przez minimum 20 minut.
- Czekoladki wyjmij z foremek. Gotowe do podania! Smacznego!