Czekoladki


3 porcje 30 minut

Mleczno-czekoladowy przysmak na deser Przepis wymaga użycia foremek

Pobierz przepis

Składniki

  • 100 g ciemnej czekolady
  • 100 g mlecznej czekolady

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść 100 g ciemnej i 100 g mlecznej czekolady. Zamknij pokrywę kielicha.
  3. Posiekaj.
  4. Wymieszaj.
  5. Przełóż czekoladę do miski i pozostaw do ochłodzenia do ok. 30℃.
  6. Przełóż całość do rękawa cukierniczego, a następnie wyciskaj do foremek o dowolnym kształcie. Zamrażaj przez minimum 20 minut.
  7. Czekoladki wyjmij z foremek. Gotowe do podania! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®