Congee rybne


3 porcje 47 minut

Kantońskie danie na bazie ryżu oraz ryby

Pobierz przepis

Składniki

  • 120 g ryżu
  • 100 g filetu z ryby, pokrojonego w paski
  • 500 ml wody
  • 50 ml octu do ryżu
  • 10 g imbiru, pokrojonego w plastry
  • 5 g szczypiorku, posiekanego
  • 6 g soli
  • 2 g białego pieprzu

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®