Chili w proszku


6+ porcje 15 minut

Przyprawa do stosowania w przyrządzaniu wielu potraw

Pobierz przepis

Składniki

  • 100 g czerwonych papryczek chili
  • 20 ml oleju
  • 30 g białych dojrzałych ziaren sezamu

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Umieść czerwoną paprykę chili i olej w kielichu do gotowania.
  3. Smaż (saute).
  4. Dodaj nasiona białego sezamu.
  5. Zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
  6. Wymieszaj pulsacyjnie.
  7. Używaj do różnych potraw! Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®