Cheeseburger


2 porcje 28 minut + 16 minut

Tradycyjny, amerykański burger z serem

Pobierz przepis

Składniki

  • bułka do burgerów
  • 250 g wołowiny, najlepiej polędwicy
  • 50 g smalcu
  • 40 g sosu BBQ
  • 120 g cebuli, posiekanej
  • 30 g cukru
  • 15 ml białego octu winnego
  • 15 ml oleju roślinnego
  • 10 g pikli
  • 2 plasterki sera cheddar
  • 15 g sałaty lodowej
  • 2 g pieprzu
  • 4 g soli

Przygotowanie

  1. Wybierz przepis, a nasz Robot Kohersen CY021 pokieruje Cię krok po kroku. Ustawiliśmy za Ciebie czas, temperaturę, prędkość i moc grzania, aby gotowanie stało się czystą przyjemnością.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®