Masz pytania dotyczące produktów Kohersen®?
Nasi eksperci chętnie rozwieją Twoje wątpliwości
Z telefonów stacjonarnych:
Z telefonów komórkowych:
*koszt połączenia jak za 1 impuls wg taryfy operatora
Poniedziałek - Piątek
9:00 - 17:00
Wolisz pisać? Zapraszamy do kontaktu za pośrednictwem poczty elektronicznej

Składniki
- 50 g boczku
- 25 g cebuli
- 3 żółtka jaj
- 30 ml mleka
- 150 g makaronu tagliatelle
- 1000 ml wody
- 1/2 łyżeczki sera w proszku
- 50 g miękkiego masła
- 1/2 łyżeczki soli
- 1/8 łyżeczki pieprzu
Przygotowanie
- Zamocuj mieszadło saute w kielichu do gotowania.
- Umieść 1000 ml wody. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Dodaj 150 g makaronu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Ugotuj.
- Odcedź makaron i przełóż do miski. Wylej wodę.
- Wyczyść kielich do gotowania.
- Umieść 50 g masła, 50 g boczku oraz 25 g cebuli. Zamknij pokrywę kielicha.
- Smaż saute.
- Dodaj makaron, 1/2 łyżeczki sera, 1/2 łyżeczki soli oraz 1/8 łyżeczki pieprzu. Zamknij pokrywę kielicha.
- Wymieszaj.
- W miseczce umieść 3 żółtka oraz 30 ml mleka. Całość dokładnie wymieszaj i wlej do kielicha.
- Wymieszaj.
- Gotowe do podania! Smacznego!