Pasta z wędzonym łososiem i chrzanem


6+ porcje 10 min

Pyszne smarowidło do kanapek

Pobierz przepis

Składniki

  • 6 ugotowanych jajek
  • 100 g wędzonego łososia
  • 2 łyżki chrzanu
  • 4 łyżki majonezu
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • świeży szczypiorek
  • sól i pieprz

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki (z wyjątkiem szczypiorku) dodać do pojemnika
  2. Zamknąć pojemnik i nałożyć pokrywę dźwiękochłonną
  3. Wybierz tryb AUTO, aby dokładnie zmiksować wszystkie składniki. Prędkość i próżnia zostaną ustawione automatycznie.
  4. Pastę serwować ze świeżym pieczywem, z plasterkiem jajka i posypaną szczypiorkiem

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®