Dip z pomidorów i awokado


6+ porcje 5 minut

Zdrowy sos do spożycia ze słonymi przekąskami

Pobierz przepis

Składniki

  • 1/2 czerwonej cebuli
  • 1/2 zielonego chili, bez pestek
  • 3 pomidory, pokrojone w kostkę
  • 2 awokado, obrane i pozbawione pestek
  • garść świeżej kolendry
  • szczypta soli

Przygotowanie

  1. Zamocuj ostrze wielofunkcyjne w kielichu do gotowania.
  2. Włóż cebulę, chili, kolendrę i sól.
  3. Posiekaj.
  4. Zgarnij szpatułką ze ścianek na dno kielicha.
  5. Dodaj pokrojone w kostkę pomidory i awokado.
  6. Wymieszaj.
  7. Gotowe do podania. Smacznego!

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®