Marynata uniwersalna


6+ porcje 35 sek.

Takiej marynaty możesz użyć do każdego rodzaju mięsa przed pieczeniem.

Pobierz przepis

Składniki

  • 3 Ł sosu sojowego
  • 3 Ł oliwy
  • 2 Ł octu jabłkowego
  • 2 Ł miodu
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 Ł korzenia imbiru
  • 2 ł musztardy Dijon

Przygotowanie

  1. Do naczynia głównego włożyć czosnek, imbir, rozdrabniać.
  2. ikona_czas

    15 s

    ikona_obroty

    6

  3. Dodać pozostałe składniki, mieszać.
  4. ikona_czas

    20 s

    ikona_obroty

    7

  5. Zamoczyć mięso na kilka godzin.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®