Marynata do polędwiczek wieprzowych


6+ porcje 30 sek.

Marynata do polędwiczek wieprzowych

Pobierz przepis

Składniki

  • 3 ł sosu chili
  • 2 Ł ketchupu
  • 2 Ł dżemu z czerwonej porzeczki
  • 2 Ł oliwy
  • 0,25 ł czarnego pieprzu
  • 1/8 ł pieprzu Cayenne
  • 2 ząbki czosnku

Przygotowanie

  1. Do naczynia głównego na wirujące noże wrzucić czosnek.
  2. ikona_czas

    15 s

    ikona_obroty

    6

  3. Dodać pozostałe składniki.
  4. ikona_czas

    15 s

    ikona_obroty

    5

  5. Polędwiczki zanurzyć na kilka godzin w marynacie.

Recenzje klientów

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®