Marynata do pieczonego mięsa na ruszcie


6+ porcje 15 sek

Zamarynuj mięso na kilka godzin przed pieczeniem.

Pobierz przepis

Składniki

  • 500 ml białego wytrawnego wina
  • 5 Ł oliwy
  • sok z 1 cytryny
  • 1 ł suszonego tymianku
  • 0,5 ł cukru
  • 0,5 ł pieprzu

Przygotowanie

  1. Do naczynia głównego włożyć wszystkie składniki, mieszać.
  2. ikona_czas

    15 s

    ikona_obroty

    5

  3. Zanurzyć mięso na kilka godzin.

Recenzje klientów

(1 opinia)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Podoba Ci się nasz przepis?
Podziel się opinią
  • Agnieszka s 2017-12-07

    Świetny przepis!! Szybki i prosty.

Ocena przepisu

Tytuł recenzji

Twoja recenzja o przepisie

Wypełnij wszystkie wymagane pola

Bądź na bieżąco!

Zapisz się do Newslettera Kohersen®